לימונים כבושים
לימונים כבושים:
רכיבים:
לימונים
2 כפות שמן קנולה
מלח גס
צ'ילי
פפריקה מתוקה
שיני שום
כורכום (אופציונלי)
אופן הכנה:
מעולה כתוספת לכריכים ותבשילים.
שוטפים היטב את הלימונים ולאחר ייבוש חורצים ומכניסים מלח גס לחריצים.
מסדרים בצפיפות בצנצנת ומעל שופכים תערובת של 2 כפות שמן קנולה עם צ'ילי ופפריקה מתוקה (אני אוהבת שזה צבעוני), אפשר כמובן להוסיף שיני שום ויש כאלה שמוסיפים גם מעט כורכום.
לפני סגירת הצנצנת שמים ניילון נצמד (והצנצנת מעוקרת אחרת זה מקבל עובש מהר) ומידי פעם כשנזכרים הופכים את הצנצנת.
אחרי שבועיים זה אמור להיות מוכן
איך נתייחס:
ניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה
